Menu Sluiten

Offerte Hangende Tuinen

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Verhuur van planten – interieur beplanting

De focus van Any Green ligt op verhuur van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons planten huren.

Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

Creativiteit en technische beheersing resulteren in een mooi en blijvend resultaat.

Jarenlange ervaring in plantenverhuur

Een hedendaagse kijk op interieur beplanting en planten huren. De creatie van een andere wereld…

Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving.

Ontdek onze diensten

03199160319916

More info

tags: Verticale Muren – Groene Muren Kantoor – Gestabiliseerde Groene Muren – Artificiële Groene Muren – Levende Groene Muren – 

Wenst u meer info over offerte hangende tuinen kijk dan vlug op https://www.anygreen.be/nl/ | Offerte Hangende Tuinen

Planten | Binnentuinen | Kunstplanten | Kunstgras | Moswanden | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Offerte hangende tuinen

home producten kunstgras kunsthaag accessoires info voordelen kunstgras en dieren onderhoud levering productie hoeveelheid gras hagen berekenen bb professionals hoe bestel ik resigrasskunstgras vacatures hoe kies ik mijn gras faq faq installatie do s and don ts projecten over ons over ons historiek stalen contact offerte shop nu zoeken nl fr en de at je bent hier home gt nieuws gt tips inspiratie voor de mooiste kleine tuinen in te richten terug naar overzicht tip tips inspiratie voor de mooiste kleine tuinen in te richten ldquoklein maar fijnrdquo is een spreekwoord dat zeker van toepassing is op tuinen. Een klein tuintje heeft niet enkel als voordeel dat je een pak minder onderhoud hebt maar met de juiste indeling en inrichting zijn ze minstens even leuk als een grote tuin ga jij voor een romantische tuin een minimalistische tuininrichting of een mooie mix van beide vergeet niet dat een buitenplek een verlengde is van jouw huis het is een plek waar jij thuis komt offerte hangende tuinen maatwerk Maak er dus iets persoonlijks van en durf te.

dienstenbedrijvenrealisatiesnieuwsjobscontactgratis offerte diensten bedrijven realisaties nieuws jobs contact diensten bedrijven realisaties nieuws jobs contact een plat dak de nieuwe plaats voor levensgenieters je herkent het vast en zeker een plat dak heeft bij de meeste mensen geen functie en wordt in sommige gevallen zelfs volledig leeg gelaten. Hierdoor kunnen platte daken met hun sombere en eentonige kleuren saai ogen. Maar wist je dat platte daken heel veel mogelijkheden en voordelen bieden zo kan je van je dak een kwalitatieve buitenruimte of een groendak maken. Heb je toegang tot een plat dak ontdek dan hier alle mogelijkheden heb je ook nood aan meer buitenruimte en beschik je over een plat dak dan wordt deze plaats in notime je favoriete stekje. Ontdek in deze blog de nieuwste trends op platte daken en tover je plat dak om tot een groen paradijs dakterras geniet jij ook graag van een terrasje in de zon met een plat dak kan je je volledig laten gaan richt het in met een l.

Interesse in Offerte hangende tuinen

bomen geerts bv specialist in snoeien en vellen van bomen ons bedrijf boom en snoeiwerken tuinwerken offerte contactgegevens bomen geerts bomen geerts is gevestigd in de regio antwerpen meer bepaald in tielen maar we zijn zowat overal actief. We zijn gespecialiseerd in het snoeien en vellen van bomen en struiken. Met onze jarenlange ervaring in het vakgebied zijn we in staat om u met de meest diverse problemen op een professionele manier verder te helpen. Wij ruimen met plezier en tegen een scherpe prijs uw bomen op. Moeilijk bereikbare gevaarlijk hangende of hoge bomen zijn geen probleem. Door het groot arsenaal aan materiaal dat wij tot onze beschikking hebben is het mogelijk om de bomen van stronk tot top te verwijderen. De stronk wordt uitgefreesd en de takken verhakseld. Voor hoge bomen hebben we een hoogtewerker en of gespecialiseerde mensen tot onze beschikking wat bedoelen we met offerte hangende tuinen In uw tuin snoeien wij met ple.