Menu Sluiten

Hangende Tuinen

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Verhuur van planten – interieur beplanting

De focus van Any Green ligt op verhuur van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons planten huren.

Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

Creativiteit en technische beheersing resulteren in een mooi en blijvend resultaat.

Jarenlange ervaring in plantenverhuur

Een hedendaagse kijk op interieur beplanting en planten huren. De creatie van een andere wereld…

Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving.

Ontdek onze diensten

03199160319916

More info

tags: Verticale Muren – Groene Muren Kantoor – Gestabiliseerde Groene Muren – Artificiële Groene Muren – Levende Groene Muren – 

Wenst u meer info over hangende tuinen kijk dan vlug op https://www.anygreen.be/nl/ | Hangende Tuinen

Plantenbakken | Kunstplanten | Planten | Binnentuinen | Kunstgras | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Hangende tuinen

robberecht tuinen tuinrealisaties menu home inspirerende tuinen ontwerp aanleg onderhoud projecten contacteer ons groene wanden naast groene daken bestaat er ook het gelijkaardige principe van groene wanden. Net zoals bij een groendak zorgt deze groene toevoeging aan je huis voor een betere isolatie van het gebouw en filtering van fijnstof uit de lucht. Groene wanden prijken goed zichtbaar aan de buitenkant van je huis en zorgen daarom vaak voor een zeer mooie warme en pittoreske opwaardering van je woonst. Groene wanden krijgen soms de kritiek dat ze door hun begroeiing ernstige beschadigingen aan je gevel kunnen aanbrengen hangende tuinen rendeert op korte termijn Dit kan inderdaad bij een slechte keuze van klimplant het geval zijn. Daarom is het belangrijk om bij de plaatsing van je groene wand een deskundige visie te raadplegen. Deze kan ervoor zorgen dat er bij jouw gevel voor de juist bijhorende klimplant of het juiste bevestigingssysteem kan worden gek.

menu menu bekijk alle resultaten geen producten gevonden nl vergelijk producten u heeft nog geen producten toegevoegd. Kies uw taal nederlandsfranais kies uw valuta eur home binnenverlichting landelijke hanglampen alle landelijke hanglampen hanglampen in glas lange hanglampen lantaarn hanglampen bronzen hanglampen chroom hanglampen sfeer hanglampen met kaarsen cilinder lampen rechthoekige hanglampen ronde hanglampen vierkante hanglampen koepellampen faq landelijke plafondlampen alle landelijke plafondlampen plafondlampen in glas plafondlampen in brons plafondlampen in chroom vierkante plafondlampen plafondspots lange plafondlampen faq landelijke wandlampen alle landelijke wandlampen wandlampen in glas wandlampen in brons wandlampen in chroom schilderijlampen wandlampen met kap inbouw wandlampen sfeervolle wandlampen met kaarsen wandlampen up and down wandlampen in fakkelvorm faq land.

Kennis over Hangende tuinen

bomen geerts bv specialist in snoeien en vellen van bomen ons bedrijf boom en snoeiwerken tuinwerken offerte contactgegevens bomen geerts bomen geerts is gevestigd in de regio antwerpen meer bepaald in tielen maar we zijn zowat overal actief. We zijn gespecialiseerd in het snoeien en vellen van bomen en struiken. Met onze jarenlange ervaring in het vakgebied zijn we in staat om u met de meest diverse problemen op een professionele manier verder te helpen Enige toelichting over hangende tuinen Wij ruimen met plezier en tegen een scherpe prijs uw bomen op. Moeilijk bereikbare gevaarlijk hangende of hoge bomen zijn geen probleem. Door het groot arsenaal aan materiaal dat wij tot onze beschikking hebben is het mogelijk om de bomen van stronk tot top te verwijderen. De stronk wordt uitgefreesd en de takken verhakseld. Voor hoge bomen hebbe.