Menu Sluiten

Hangende Tuinen En Groene Muren

Any Green, actief in kantoorbeplanting en interieurbeplanting op grond- of hydrocultuur, is gespecialiseerd in de verhuur van planten en bloemen, plantenbakken en kunstplanten voor bedrijven, binnentuinen, landschapsburelen en dakterrassen.

Verhuur van planten – interieur beplanting

De focus van Any Green ligt op verhuur van planten. Ieder bedrijf, klein of groot, kan bij ons planten huren.

Op deze manier heeft u geen zorgen en hoeft u zelf de planten niet te onderhouden.

Creativiteit en technische beheersing resulteren in een mooi en blijvend resultaat.

Jarenlange ervaring in plantenverhuur

Een hedendaagse kijk op interieur beplanting en planten huren. De creatie van een andere wereld…

Any Green ontwerpt, realiseert en verzorgt uw groene leef- en werkomgeving.

Ontdek onze diensten

03199160319916

More info

tags: Verticale Muren – Groene Muren Kantoor – Gestabiliseerde Groene Muren – Artificiële Groene Muren – Levende Groene Muren – 

Wenst u meer info over hangende tuinen en groene muren kijk dan vlug op https://www.anygreen.be/nl/ | Hangende Tuinen En Groene Muren

Groene Muren | Kunstplanten | Terrasplanten | Binnentuinen | Kunstgras | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Hangende tuinen en groene muren

toggle navigation vacature over ons realisaties kantoorplanten groene wanden contacteer ons nlbe frbe frfr frlu kantoorplanten groene wanden plantenmuur mosmuur scheidingswanden plantenkaders en moskaders pictogrammen logos letters gezonde fruitdozen plantenmuren home groene wanden plantenmuur waarom kiezen voor een plantenmuur een plantenmuur of verticale tuin wordt gebruikt om planten op een verticaal opgehangen paneel te laten groeien en zo het buitengevoel naar binnen te brengen hangende tuinen en groene muren prijzen Een plantenwand bestaat er in alle formaten zo klein als een fotolijst maar evengoed een metershoog kunstwerk van planten. Je kan ze aan een muur bevestigen of vrijstaand gebruiken als scheidingswand dit om je werkomgeving om te toveren in een creatievere rustgevendere omgeving met een frisse look. Bovendien werkt zo n groene wand niet alleen.

home over ons klusjesmannen badkamerrenovatie bezettingswerken elektriciteit stopcontact plaatsen gyprocwerken hovenierswerkzaamheden keukenrenovatie klinkerwerken schilderwerken loodgieters badkamerrenovatie cvketel dakwerken ontstoppingsdienst rioleringswerken septische put ledigen waterleiding leggen home over ons klusjesmannen badkamerrenovatie bezettingswerken elektriciteit stopcontact plaatsen gyprocwerken hovenierswerkzaamheden keukenrenovatie klinkerwerken schilderwerken loodgieters badkamerrenovatie cvketel dakwerken ontstoppingsdienst rioleringswerken septische put ledigen waterleiding leggen klusjesman overpelt heeft u een klusjesman in overpelt nodig het is onvermijdelijk dat er eens in de zoveel tijd klussen uitgevoerd moeten worden in en rondom uw woning. Moet het leertje van de kraan.

Mededeling over Hangende tuinen en groene muren

telperion bloemen planten amp geschenken bredabaan gooreind wuustwezel home nieuws aanbod specials referenties webshop contact bloem van de maand mei anjer de herkomst van de anjer de oorspronkelijke geboorteplaats van de anjer vind je aan de kust van het middellandse zeegebied. De populariteit van de bloem gaat ver terug de romeinen maakten bijvoorbeeld al hoofdkransen en fris reukwater van de anjer. Ook op religieuze schilderijen is de bloem regelmatig te zien als symbool van de heilige maria en als symbool voor het lijden van christus. De latijnse naam voor anjer is dianthus een afgeleide van dios god en anthos bloem waarom kiezen voor hangende tuinen en groene muren Dat maakt van de anjer dus een goddelijke bloem kleuren en vormen van de anjer groen di.